13 юни 2018

Венета Димитрова – сред отличените на Годишните награди на сп. „Бизнес Лейди“

0 Comment

 

За седма поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше София хотел Балкан, който посрещна личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 19 изключителни бизнес дами в 12 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

Управляващият директор на „Аркон Консулт” ООД – Венета Димитрова, бе отличена за Ефективен мениджмънт на консултантска компания, добри практики и иновации в счетоводните услуги във ФИНАНСОВИЯ СЕКТОР.

Вдъхновение е ключовата дума за успеха на жените в бизнеса, обществения живот, политиката. Този успех и градивна женска енергия с всяка година набират все по-голяма сила и мощ – за това сме свидетели всички ние в тази зала” – сподели Даниел Димитров, издател на списанията Business Lady и Bulgaria Business Review и създател на Business Lady Club

Сед специалните гости на събитието бяха Велик Занчев, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията; инж. Валентин Йовев, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството; Лозана Василева, заместник-министър на земеделието; Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма; Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции; Георги Колев, заместник-председател на Комисията на здравеопазването; арх. Борислав Игнатов, председател на Камарата на Архитектите в България; Калин Поповски, заместник-председател и Комисията по труда, социалната и демографската политика, член на Комисията по здравеопазване; Георги Руйчев, Изпълнителен директор на Български Форум на Бизнес лидерите и други, които връчиха част от наградите на отличените дами.

Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

 

 

 

 

[top]